BOSFOR
 
tel
 

ABD Vize Başvurularında Değişiklik!

Değerli Müşterilerimiz,

 

ABD Vize başvurularında 19 Aralık 2012 tarihinden itibaren, vize randevusu alımları, vize ücreti ödemeleri ve kurye ile gönderi hizmetlerinde yeni bir sistem üzerinden hizmet verilmeye başlanmıştır.

ABD vizesi için başvuru randevuları “www.usvisa-info.com” adresindeki internet sitesinden ya da (0850) 252-6355 numaralı telefonu arayarak yapılabilir.
Randevu öncesi internet sitesi üzerinden bir oturum açılmalı ve DS160 Başvuru formu doldurulmalıdır.

Yeni sistemde randevu almak için ayrıca ücret ödemek gereği ortadan kalkmış olup randevu ücreti, vize başvuru ücretinin içinden tahsil edilmektedir. Ayrıca 2 güne kadar randevu alımı veya iptali mümkün olmaktadır.

Vize başvuru ücretlerini nakit olarak Türkiye genelinde 959 noktada hizmet veren Akbank şubelerinde TL olarak, kredi kartı ile internet üzerinden veya otomatik telefon sisteminden yararlanarak ABD Doları olarak ödenebilmektedir.

Başvuru sahiplerinin pasaportları, başvuru sırasında seçmiş oldukları PTT şubesine gönderilecektir. Kurye ile gönderi için ayrıca ücret gerekmeyecek ve pasaport gönderi ücretleri başvuru ücretinin içinde tahsil edilecektir. Seçilen PPT şubesine gelen pasaport 7 gün içerisinde başvuru sahibi tarafından kimlik belgesi ibrazı ile alınabilir. 18 Yaş altı çocukların pasaportları ebeveyn veya vasilerine verilmektedir. Gönderinin alıcısından başka bir şahsa teslim edilmesinin istenilmesi halinde, teslim alacak kişi noter onaylı vekaletname veya hukuki bir kararın ilamını ibraz etmek zorundadır.


Bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla,

Bosfor Turizm İşletmecilik A.Ş.



05.02.2013 15:15:20